Top plaje frumoase Thassos Grecia

Cele mai frumoase plaje cu nisip fin si cu valuri sau fara de pe insula Thassos din Grecia. Azi am sa va spun care sunt avantajele si dezavantajele pentru fiecare plaja.

Ce pot sa va spun este ca ca am fost pe fiecare din ele si acest articol este original, nu este tradus de pe alte site-uri sau copiat din diferite ziare.

Pe primul loc este Paradise Beach, este mare, si in fiecare zi am prins valuri bune, ba chiar am putut sa practic si bodyboarding cu cea mai ieftina placa Tribord cumparata de la Decathlon. Avand in vedere ca pana pe insula am venit cu masina personala, ne-am cazat in capitala Limenas, locul unde se afla si portul. De aici pana la Paradise Beach faci cam 20 de minute. Doua sezlonguri cu o singura umbrela 7 euro.

Valuri Paradis Thassos

Valuri plaja Paradise insula Thassos

Update Iulie 2017.

Numarul doi este rezervat pentru Marble Beach sau Plaja din Marmura, in apa si pe mal sunt pietricele mici din marmura alba, asta face ca apa sa fie de o culoare albastru azur. Locul este minunat, dezavantajele sunt ca nu este amenanjata, nu veti gasi sezlonguri, bar pe mal sau umbra. Daca alegeti sa veniti aici si sa stati va sfatuiesc sa aveti cu voi ceva de baut, prosop si umbrele. Cred ca din cauza la marmura apa aici este extrem de rece.

Saliara Beach sau Marble Beach Thassos Grecia

Plaja Marble Beach Thassos Grecia

Plaja din marmura Thassoc Grecia

Pe locul trei se afla Golden Beach sau Plaja de Aur se spune ca aceasta plaja are nisipul cel mai auriu. In schimb plaja este imensa, cea mai mare dintre toate. Aici se pot practica si sporturi acvatice, ghinionul meu a fost ca atunci cand am vrut sa trag o tura de wakeboarding, barca care trebuia sa te traga prin apa era defecta. O alta bila neagra este ca nu sunt valuri si din cand in cand miroase a peste / balta. Din Limenas pana aici faci aproximativ 10 minute.

Plaje Golden Beach Thassos

Golden Beach Thassos grecia

Cateva preturi: inchiriat barca cu motor 70 euro pentru toata ziua plus la sfarsit trebuie sa platiti benzina. Wakeboarding costa 30 euro fara instructor si 40 de euro lectia. Ski-jet costa 30 euro 10 minute sau 40 de euro 15 minute. Doua sezlonguri cu o singura umbrela 5 euro.

Pe locul patru se afla plaja Aliki Beach e frumos asezata sub forma de golf, apa are culoare frumoasa. Insa este prea mica, prea ingusta, si la ora cand am ajuns eu, cred ca era 11:00 nu am gasit loc liber nici macar pentru prosop. Nu sunt valuri.

Si pe ultimul loc se afla Limenas Beach situata spre sfarsitul orasului cu acelasi nume. In ciuda faptului ca plaja este mica aceasta nu este aglomerata, nu sunt valuri deloc, iar apa este foarte calda. Avantaje sunt ca aici nu se platesc sezlongurile, dar daca vreti sa stati pe ele trebuie sa faceti consumatie de la bar, eu am comandat o bere si m-am trezit gratis cu floricele din porumb.

 

Related posts

Leave a Comment