Locul unde masina urca singura la deal Maramures

Harta si coordonatele GPS unde se afla drumul pe care masina urca singura la deal in judetul Maramures.

Am fost acolo si am vazut cu ochii mei cum autoturismul meu scos din viteze si cu motorul oprit urca singura un deal. Sunt constient de faptul ca este vorba de o iluzie optica, dar am privit aceasta panta din mai multe unghiuri, si poti sa bagi mana in foc ca acolo este un deal indiferent de zona de unde privesti.

Am mai facut un test cu o sticla de apa rotunda si un tub de spray, am pus aceste obiecte cilindrice jos si ce sa vezi si ele urcau panta respectiva.

Locul exact unde se intampla acest lucru se afla in judetul Maramures intre localitatile Budesti si Cavnic pe drumul DJ109F avand urmatoarele coordonate GPS 47.702224 si 23.917702 mai jos am atasat harta cu locul exact unde se intampla acest fenomen.

Cand ajungeti acolo dinspre Budesti asa arata drumul, merge la vale. O sa gasiti drumul mai usor dupa cele doua balustrade din stanga si dreapta autovehicolului din imagine.

Drumul unde urca masina la deal  Budesti

 

Cand vi de la Cavnic asa arata drumul, merge la deal. Vedeti poza de mai jos. Puteti sa-l recunoasteti dupa copacii din partea dreapta.

Locul unde masina urca singura dealul Budesti

 

 

Atentie in imagine, nu prea se vede dealul datorita faptului ca poza a fost facuta dintr-un unghi care nu permite asta, insa acesta este destul de evident daca te afli la fata locului. Sau pentru o mai buna vizualizare puteti folosit imaginile de pe google maps.

Scrol pe poza sau folositi plusul si minusul din dreapta jos pentru a mari sau micsora harta.

Sitiu ca acest lucru nu este un obiectiv turistic insa este o atractie si un loc care merita vizitat daca te aflii in judetul Maramures.

Am atasat la acest articol si o poza cu harta, astfel sa fie mai usor pentru dumneavoastra.

 

Masina urca singura panta Maramures

 

Pozele au fost facute cu Samsung Galaxy S4 mini Dual Sim.

Related posts

Leave a Comment