Cum ajungi la Tunelul Iubirii Harta

Vrei sa ajungi la Tunelul Dragostei din judetul Caras-Severin si nu sti unde se afla noi te ajutam cu harta unde este situat si drumul pe care trebuie sa-l parcurgi ca sa ajungi cu masina la acest obiectiv turistic.

Pentru cei care nu stiu Love Tunnel este o cale ferata pe care trenul trece foarte rar iar vegetatia din jurul ei a creat un tunel natural, are o lungime de aproximativ 1.5 km.

Romanian Love Tunnel

Acest loc minunat se afla paralel cu drumul national DN68 intre localitatile Glimboca si Obreja ambele situate in judetul Caras-Severin la o distante de 14 km de orasul Caransebes invecinatate cu judetul Hunedoara. Coordonatele GPS exacte ale obiectivului turistic sunt 45.481366 si 22.280387 , iar coordonatele GPS ale drumului principal cu cel secunda (de tara), unde trebuie sa iesiti cu masina in cam sunt 45.484083, 22.277719

Mare atentie daca veniti cu masina dinspre Sarmizegetusa sau Hateg drumul care duce spre tunel sigur o sa-l ratati si veti trece pe langa el, se va intampla acest fapt deoarece nu se vede este ascuns am sa atasez si cateva poze sa va dati seama despre ce vorbesc.

Drum catre Tunelul Dragostei

Eu cand am fost acolo era toamna spre iarna iar unele plante isi pierdusera frunzele definitiv. Mi-as fi dorit sa fi trecut pe acolo cu 3 saptamani mai devreme. Sincer sa fiu prima data cand am vazut poze cu tunelul am crezut ca sunt editate cu photoshop sau alt program special si sigur acest loc nu se afla in Romania.

Harta unde se afla tunelul dragostei o gasiti mai jos, scroll up sau down pentru zoom out si in, se poate ajunge cu autovehicolul personal pana langa locul unde se afla aceasta minunat loc care se fla pe lista comorilor ascunse din Uniunea Europa.

Iar mai jos am atasat mai multe poze cu Tunelul Iubirii.

 Poze Tunelul Iubirii Caras-Severin Romania

Toate pozele sunt facute cu Olympus E-PL1 digital camera si am folosit obiectivul cu care a venit aparatul, ultima dintrele ele nu este editata, iar la primele dou am adaugat putina culoare cerului.

Alte atractii turistice foarte aproape de “tunnel of love” sunt ruinele cetatii din Sarmisegetuza, Manastirea Prislop.

 

Related posts

2 thoughts on “Cum ajungi la Tunelul Iubirii Harta”

  1. Doresc harta cale ferata cu plecare din Bucuresti pana la Hunedoara.

    1. admin

      Salut Constantin, harta si statiile le poti gasi pe site-ul oficial al celor de la CFR.

Leave a Comment