Ce sa vizitezi in judetul Suceava

Obiective turistice si locuri de vizitat in judetul Suceava.

Aici intalniti foarte multe manastiri am sa ve enumar cateva din acestea la care am fost si care mi s-au parut foarte frumoase. Majoritatea bisericilor sunt pictate pe pereti din interior si exterior.

Cele mai importate atractii turistice sunt Manastirea Humor, Putna in drum spre aceasta va puteti opri la fabrica de pantofi Marelbo unde au si magazin de deschidere pentru a face cumparaturi, Manastirea Moldovita, Voronet si Sucevita.

Unul dintre cele mai importantante locuri de vizitat este Cetatea de Scaun a Sucevei care este in plina restaurare cu fonduri europene, cand ajungeti aici o sa vedeti ca pe aceasta cetate sunt tarase niste lini albe aceasta reprezinta pozitia de unde s-a preluat refacerea castelului.

De la Putna pe strada Chilei ajungeti la Chilia lui Daniil Sihastrul, un fel de locuinta in piatra gen pestera pe langa paraul Vitau unde acesta s-a retras atunci cand a cautat linistea.

Obiective turistice judetul Suceava

Din Suceava am ales sa mergem in Maramures la granita celot doua judete am gasit o ferma unde puteam sa calarim, exact asta am si facut atunci a costat 50 ro, 1 ora.

Calare in judetul Suceava

Toata zona este splendida veti gasi oameni care lucreaza pamantul si multe capite din fan.

Obiective turistice judetul Suceava

In aceasta zona toata lumea este prietenoasa si calma.

Pozele au fost facute cu un aparat mirroless Olympus E-PL1.

Hartra obiectivelor turistice pe care le puteti vizita se afla mai jos.

Related posts

Leave a Comment