Acte necesare pentru a vizita Fortul 13 Jilava

In duminica Floriilor, ne-am hotarat sa facem ceva vizite prin Bucuresti, asta dupa ce am citit un articol interesant pe internet cu “Top 20 locuri de vizitat in Bucuresti”. Uitandu-ne pe lista cel mai aproapre de noi era Fortul 13, situat in localitatea Jilava.

Am scris repede pe Google Maps destinatia noastra si ne-am trezit la penitenciarul Jilava unde ne-am lovit de niste refuzuri din partea conducerii, asta ca sa nu va zic ca pe nicaieri pe internet nu scria ca el se afla in incinta puscariei si ca trebuie sa trimiti cerere prin fax pentru a solicita vizita la fortul 13. Cei de la intrare se uitau la noi ca la niste ciudati, ca de ce vrem noi sa vizitam fortul.

 

Harta unde este situat Fortul 13 Jilava

 

Ca sa-l poti vizita trebuie sa trimiti fax cu numarul de persoane care vor sa viziteze, CNP ul fiecaruia in parte, si abia dupa ceva timp trebuie sa mergi sa intrebi daca cererea ti-a fost aprobata si sa poti vizita un loc care practic este parasit. 

Asa ca vizita noastra la fortul 13 s-a transformat intr-o lista de refuzuri si cu gandul ca poate totusi incercam sa trimitem un fax cu solicitare de vizita.

Revin indata cu poze si cu povesti, asta in cazul in care reusim sa primim ok-ul lor.

Leave a Comment